DNB GROEP- Brochures

DNB Groep – Brochure kinderinternet de Surfsleutel

In samenwerking met DNB Groep B.V. wordt elk kwartaal een Surfsleutel brochure uitgegeven. Deze brochure wordt mogelijk gemaakt door regionale adverteerders en in 18 regio’s aangeboden aan 25 verschillende basisscholen. Iedere basisschool ontvangt in eerste instantie gratis 25 exemplaren en kan naar wens meer exemplaren kosteloos aanvragen.

Met het verspreiden van deze brochure hopen we de naamsbekendheid van Kinderinternet de Surfsleutel te vergroten en verwerven we de middelen om de Surfsleutel online te houden.

De brochure bevat naast informatie over onze kinderwebsite www.surfsleutel.nl vooral veel tips en informatie voor kinderen, hun ouders en begeleiders over hoe je veiliger en kindvriendelijker op het internet kunt surfen. Daarnaast spelen we in op actuele onderwerpen zoals het gebruik van sociale media.

Een aantal van deze brochures is nu ook van deze website te downloaden via de onderstaande links.

Wenst u de brochure ook gratis te ontvangen dan kunt u deze bijbestellen via
DNB Groep. De contactgegevens van DNB Groep zijn te vinden op de website https://www.dnbgroep.nl

Criteria waaraan websites, banners (en achterliggende/ bijbehorende websites) moeten voldoen om opgenomen te kunnen worden in de Surfsleutel:

  1. Een website of banner (en de achterliggende/bijbehorendewebsites) mag niet in strijd zijn met de doelstellingen van Surfsleutel, zie doelstellingen.
  2. Een website of banner mag niet direct oproepen tot aankoop/of lidmaatschap d.m.v. de tekst “koop nu” , “wordt nu lid” of een daarmee vergelijkbare of tot hetzelfde doel leidende tekst.
  3. De link achter een banner mag niet direct een webshop zijn.
  4. Een website mag geen webshop zijn.
  5. Binnen de achterliggende website(s) van een banner mogen geen zaken opgenomen zijn die in strijd zijn met de Algemene Voorwaarden en disclaimer van de Surfsleutel.
  6. Binnen de achterliggende website(s) van een banner mogen geen Google AdSense advertenties zijn opgenomen.
  7. Binnen de website mogen geen Google AdSense advertenties zijn opgenomen.
  8. Binnen de achterliggende website(s) van een banner mag geen mogelijkheid zijn opgenomen waardoor de gebruikers van de Surfsleutel vrij op het internet kunnen surfen. Bijvoorbeeld door het opnemen van een zoekmachine die zoekt buiten de content van de betreffende website.
  9. Binnen de website mag geen mogelijkheid zijn opgenomen waardoor de gebruikers van de Surfsleutel vrij op het internet kunnen surfen. Bijvoorbeeld door het opnemen van een zoekmachine die zoekt buiten de content van de betreffende website.

Heeft u interesse in het plaatsen van een banner of andere informatie op kinderinternet de Surfsleutel en voldoet u aan bovenstaande voorwaarden, neem dan contact met ons op via redactie@surfsleutel.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.