HOE OUD
BEN JIJ?

Songfestival 2019

Duncan Laurence heeft zaterdagavond voor Nederland het Songfestival gewonnen met het nummer Arcade. Iedereen is heel trots op de Zanger die nog helemaal niet zo bekend was voor dit Songfestival avontuur.

Vlak na zijn terugkomst in Nederland was Duncan te gast bij het  TV- programma Pauw. Aan het einde werd hij verrast met een dubbel platina plaat omdat zijn nummer Arcade al 80.000 verkocht is.

Gefeliciteerd Duncan met dit enorme succes!

11 Stedenzwemtocht 2019

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig.

11stedenzwemevenement Stavoren

Wil jij Maarten ondersteunen in zijn missie om zoveel geld op te halen voor kankeronderzoek? Dat kan! Rondom de doorkomst van Maarten in Stavoren wordt een groot meezwem evenement georganiseerd. Je kan meedoen aan het evenement door te zwemmen over een route van 500m of een route van 2000m.

Meer weten over hoe je kan meedoen. Kijk hier!

Games, knutselen of kleurplaten? Spelling oefenen of informatie voor je spreekbeurt zoeken. Op de Surfsleutel vind je het allemaal. Kinderinternet de Surfsleutel is de kindvriendelijkste internetomgeving voor kinderen.