Sluiten


Sluiten
   

Waar gaan Silver en Joyce surfen?

Sluiten

In de week van 6 juni 2016 worden de winnaars bekend gemaakt. Heb je gewonnen? Dan ontvang je automatisch bericht.

Tot die tijd mag je zo vaak meedoen als je wilt.

Let op: het tijdsverschil tussen je inzendingen moet minimaal 2 uur bedragen om ze afzonderlijk te laten meedingen.

Surfie


HOME SPELEN VRIJETIJD ZEELAND
SpelenWeten
SpelenWeten
Vorige Volgende
Handige Zeeland apps

Zeeland Apps

Met de handige Zeeland Apps ontdek je op je gemak op je eigen telefoon of tablet al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Op zoek naar een mooie fietsroute, een leuk evenement, het adres van een jachthaven, spannende attracties, mooie plekjes, leuke doedingen en fijne overnachtingen? Download dan deze apps via www.vvvzeeland.nl/nl/app. Je ontdekt er veel leuks!

 

 

 

 

Op de Ontdek Zeeland app vind je een overzicht met highlights van Zeeland, een reisgids, foto’s, video’s en toeristische info. Leuk om Zeeland mee te ontdekken voor je op vakantie gaat, maar net zo goed handig als je er al bent. Wil je tijdens je strandwandeling direct weten waar je een leuk eettentje kunt vinden of heb je besloten tóch een dagje langer te blijven en zoek je een slaapplek? Dan komt deze App perfect van pas.

 

 

 

 

Met de handige Fietsroute app kun je je eigen fietsroute door Zeeland samenstellen met het knooppuntensysteem of een kant en klare fietsroute kiezen. Op een overzichtelijke kaart kun je terugvinden waar je je bevindt en wat er in de omgeving te zien of te beleven valt. Bovendien kun je onderweg verhalen over Zeeland beluisteren. En wil je weten hoe lang je nog moet schuilen voor de regen of of je op de terugweg wind mee hebt, bekijk dan de weersverwachting op jouw locatie.

Naast deze twee apps zijn er ook nog de Deltagids app en de Delta's Zeeland app. Wil je hier meer informatie over hebben kijjk dan op:w ww.vvvzeeland.nl/nl/app

Bron: www.vvvzeeland.nl

 

Vertel het door
Contact Advertenties Ouders/Scholen Voorwaarden Cookies Disclaimer